Hypnoterapi

Hvad er hypnose?

Hypnose er en behandlingsform, der udnytter, at underbevidstheden – de to dele af hjernen (følelseshjernen og reflekshjernen) – åbner sig, når du går i trance eller dagdrømmer.

 

Der er i princippet ikke forskel på din hjernetilstand, når du i hverdagen falder i staver/dagdrømmer, eller er i trance hos os. Kun at vi holder dig længere og målrettet med lige den længde af hjernebølger, der gør, at din underbevidsthed står åben, så vi sammen kan pille de negative billeder ud og lægge de positive ind.

 

Behandlingsformen er behagelig, afslappende, ekstrem effektiv og virker for alle ung som gammel – man skal bare ville det selv.

Vejen til vedvarende forandring

Hypnoterapeut & Coach
med speciale indenfor børn og unge

ISAHt certificeret hypnoterapeut

Behandlinger

Få den bedste hjælp til dit barn/unge menneske

Jeg tilbyder en række forskellige behandlingsformer. Er du i tvivl omkring, hvilken behandling, der er den rette til dit barn? Send en e-mail på kontakt@mettekirstine.dk eller ring på 30 25 39 10 eller og lad og tage en uforpligtende snak omkring, hvordan jeg kan hjælpe dit barn/unge menneske på rette spor.

BeCool terapeutisk forløb med fokus på angstforebyggelse og angsthåndtering for børn, unge og forældre.

Børn og unge er gode til at modtage hypnose, da de er gode til at forestille sig ting, og til at følge med i en god hypnose-historiefortælling.

Coaching kan være det rigtige til de børn, som ikke behøver terapi eller psykolog, men som kæmper med almindelige, menneskelige udfordringer. 

Ved hypnose udnytter man, at underbevidstheden åbner sig, så vi sammen kan fjerne de negative billeder og lægge de positive ind.