Hvem er jeg?

Hypnoterapeut & Coach

Jeg er uddannet:

  • Hypnoterapeut (ISAHt certifikeret)
  • Lærer (13 års erfaring)
  • Coach
  • Vejlederuddannet i BeCool (kognitiv adfærdsterapi imod angst)
  • Kostvejleder med fokus på børn/unge (færdiguddannet juni 2022)


Jeg brænder for at arbejde med børn og unge, og har derfor valgt at specialisere mig indenfor netop dette område, da jeg simpelthen ikke kan lade være. Jeg vil glæde mig meget til at hjælpe dit barn/unge menneske videre i livet.

Gratis forsamtale

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for en gratis forsamtale. Min klinik ligger i Vesterå 4, Aalborg Centrum. Et skønt sted i smukke og rolige omgivelser.

Vejen til vedvarende forandring

Hypnoterapeut & Coach
med speciale indenfor børn og unge

ISAHt certificeret hypnoterapeut

Behandlinger

Få den bedste hjælp til dit barn/unge menneske

Jeg tilbyder en række forskellige behandlingsformer. Er du i tvivl omkring, hvilken behandling, der er den rette til dit barn? Send en e-mail på kontakt@mettekirstine.dk eller ring på 30 25 39 10 eller og lad og tage en uforpligtende snak omkring, hvordan jeg kan hjælpe dit barn/unge menneske på rette spor.

BeCool terapeutisk forløb med fokus på angstforebyggelse og angsthåndtering for børn, unge og forældre.

Børn og unge er gode til at modtage hypnose, da de er gode til at forestille sig ting, og til at følge med i en god hypnose-historiefortælling.

Coaching kan være det rigtige til de børn, som ikke behøver terapi eller psykolog, men som kæmper med almindelige, menneskelige udfordringer. 

Ved hypnose udnytter man, at underbevidstheden åbner sig, så vi sammen kan fjerne de negative billeder og i stedet lægge de positive ind i underbevidstheden.