Coaching

Coaching kan være det helt rigtige til de børn, som ikke behøver terapi eller psykologbehandling, men som kæmper med helt almindelige, menneskelige udfordringer. 

Mange børn og unge oplever perioder i skolen, hvor de ikke trives, eller hvor de har mange bekymringer om de slår til, om de passer ind samt om de andre har lyst til at være sammen med dem. Det er helt almindeligt, men det behøver ikke at være sådan.

Jeg kan igennem min erfaring som lærer igennem 13 år, samt min uddannelse som hypnoterapeut og coach, hjælpe med at finde deres personlige styrker, og være med til at give dem adgang til redskaber, der gør dem i stand til at møde modstand med håb, optimisme og robusthed.  

Jeg arbejder med mulighederne

Jeg ser med friske øjne på dit barn/teenager, udenom skolen eller uddannelsesstedet.

Jeg coacher ikke dit barn for at stille en diagnose, men for at udforske de muligheder, der er for at træne det, der øger trivslen og styrker selvværdet.

Hvad er effekten?

At dit barn lærer sig selv bedre at kende.

Dermed opstår indsigt i hvordan og hvorfor barnet er som det er og gør som det gør – hvilket fremmer barnets selvindsigt og giver adgang til nye handlemuligheder for øget robusthed og selvværd.

Vejen til vedvarende forandring

Hypnoterapeut & Coach
med speciale indenfor børn og unge

ISAHt certificeret hypnoterapeut

Behandlinger

Få den bedste hjælp til dit barn/unge menneske

Jeg tilbyder en række forskellige behandlingsformer. Er du i tvivl omkring, hvilken behandling, der er den rette til dit barn? Send en e-mail på kontakt@mettekirstine.dk eller ring på 30 25 39 10 eller og lad og tage en uforpligtende snak omkring, hvordan jeg kan hjælpe dit barn/unge menneske på rette spor.

BeCool terapeutisk forløb med fokus på angstforebyggelse og angsthåndtering for børn, unge og forældre.

Børn og unge er gode til at modtage hypnose, da de er gode til at forestille sig ting, og til at følge med i en god hypnose-historiefortælling.

Coaching kan være det rigtige til de børn, som ikke behøver terapi eller psykolog, men som kæmper med almindelige, menneskelige udfordringer. 

Ved hypnose udnytter man, at underbevidstheden åbner sig, så vi sammen kan fjerne de negative billeder og lægge de positive ind.