Udtalelser fra mine klienters forældre

Mor til dreng på 11 år

"Du har sat denne positive rejse i gang, og jeg er sikker på, den fortsætter"

Hans måde at agerer på i sin ro, er fantastisk at se

Det går bare så godt. Synes hans måde at agerer på i sin ro, er fantastisk at se. Han sagde, at det kan være, han ender med slet ikke at være bange – udover de ting, man burde være mange for. Det er fantastisk!

Jeg ville ønske, man kunne følge, hvad der skete inde i hans fantastiske hjerne. Du har seat denne positive rejse i gang, og jeg er sikker på, den fortsætter. Samtidig er jeg sikker på, vi ses igen inden længe for at justere og hjælpe ham til at arbejde videre.

Udtalelser

Det går bare så godt. Synes hans måde at agerer på i sin ro, er fantastisk at se. Og han sagde også, at det kan være, han ender med slet ikke at være bange – udover for de ting man burde være bange for. Det er fantastisk!

Mor til dreng på 11 år

Min datter er VILD med dig. Hun er helt ked af, at hun ikke skal ind til dig igen. Hun ville ønske hun skulle blive ved med at tale med dig. Hun synes du er fantastisk og hun føler du har givet hende så meget- jeg var aldrig i tvivl. Tusind tak.

Mor til teenagedatter med lav selvstillid

Han er mega sej, ville ønske man kunne følge hvad der skete inde i hans fantastiske hjerne. Du har sat denne positive rejse igang, og jeg er sikker på, den fortsætter. Samtidig er jeg sikker på, vi ses igen inden længe for at justere og hjælpe ham til at arbejde videre.

Mor til dreng på 11 år

Behandlinger

Få den bedste hjælp til dit barn/unge menneske

Jeg tilbyder en række forskellige behandlingsformer. Er du i tvivl omkring, hvilken behandling, der er den rette til dit barn? Send en e-mail på kontakt@mettekirstine.dk eller ring på 30 25 39 10 eller og lad og tage en uforpligtende snak omkring, hvordan jeg kan hjælpe dit barn/unge menneske på rette spor.

BeCool (tidligere CoolKids) terapeutisk forløb med fokus på angstforebyggelse og angsthåndtering for børn, unge og forældre.

Børn og unge er gode til at modtage hypnose, da de er gode til at forestille sig ting, og til at følge med i en god hypnose-historiefortælling.

Coaching kan være det rigtige til de børn, som ikke behøver terapi eller psykolog, men som kæmper med almindelige, menneskelige udfordringer. 

Ved hypnose udnytter man, at underbevidstheden åbner sig, så vi sammen kan fjerne de negative billeder og i stedet lægge de positive ind i underbevidstheden.